Fatin Rüştü Zorlu Anaokulu

Vizyon: Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran analiz ve sentezler yapabilen, bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir model okul olmaktır.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş, *Sorumluluklarını bilen, mücadeleci, üretken, toplumsal ilişkilerinde başarılı, bilgili, becerili, öz güven sahibi, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, *Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilere sahip, *Bilgi, teknoloji ve iletişim toplumu olma hedeflerimizi gerçekleştirmek için; bilgiye hızla ulaşabilen, *Fiziksel ve ruhsal sağlığı dengeli olan, pratik problem çözme yetisine sahip, çalışkan, *Yüce Önder Atatürk ün Büyük Türkiye idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 09:30-14:30
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 00312 553 4786

WEB - https://frzanaokulu.meb.k12.tr

Adres - ATAYURT MAH. 4471 CAD. FATIN RÜŞTÜ ILKOKUL BLOK NO 6 ETİMESGUT / ANKARA

Yerleşim Yeri -

Adres - ATAYURT MAH. 4471 CAD. FATIN RÜŞTÜ ILKOKUL BLOK NO 6 ETİMESGUT / ANKARA

Ulaşım Ulus Adnan Saygun Caddesinden kalkan 120 numaralı belediye otobüsü Opera-Sıhhıye-Bakanlık-Eskişehir Yolu güzergahıyla Yapracık TOKİ konutları varır. 516 nolu belediye otobüsü Sincan-Saraycık-Yenipeçenek-Çiçektepe güzergahıyla Yapracık TOKİ konutlarına varır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Ulus: 33 km Etimesgut:12 km Sincan: 16 km